IX Национална Педагогическа конференция на тема ДОБРИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ ПРАКТИКИ ОТ ИНОВАТИВНО И ПРОЕКТНО-БАЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

IX Национална Педагогическа конференция на тема ДОБРИ ПЕДАГОГИЧЕСКИ ПРАКТИКИ ОТ ИНОВАТИВНО И ПРОЕКТНО-БАЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

06/12/2021

В началото на последния месец за календарната 2021 год., 3-5.12.2021г., се проведе поредната Национална Педагогическа конференция, организирана на Фондация КУЗМАНОВ и БСУ. 
Форумът събра около сто Педагози от цялата страна и бяха представени 28 доклада свързани с добри практики при работата в иновативно и проектно-базирано обучение.
Презентациите бяха разделини в две направелия - детски градини и училища.
Акцент в конференцията беше и програмата "Еразъм+", както и STEM обучението в ДГ и училища.
На форума бяха допуснати САМО участници със зелен сертификат, което ни помогна да общуваме и комуникираме много по-лесно.
За екипите на Фондация КУЗМАНОВ и БСУ беше удоволствие да споделим три дни с нашите приятели - Педагогическите специалисти от цялата страна, и заедно да проследим новите иновативни методи на обучение.
Ние отиваме да подготвяме следващата, юбилейна, X Национална Педагогическа конференция през 2021 год., на която Ви очакваме с още добри Педагогически практики за споделяне, както и изпълнени с още повече добро настроение.


Ваши,
Екипите на Фондация КУЗМАНОВ и БСУ

ПОДОБНИ НОВИНИ