FREE COURSE on "Assessment of students' knowledge in distance learning in an electronic environment (ORES)"

FREE COURSE on "Assessment of students' knowledge in distance learning in an electronic environment (ORES)"

23/04/2021

Уважаеми Учители,

Отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ по традиция подкрепя българските Педагози и работи за качествено образование в България.

Бихме желали да Ви помогнем при процеса и на оценяване знанията и уменията на учениците, при обучението от разстояние в електронна среда (ОРЕС). Затова Ви каним и на БЕЗПЛАТНИЯ ни курс Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС), който ще се проведе в живо предаване, в реално време, на 9 май 2021г. /неделя/ от 14:00 до 18:00 часаАко в посочения ден и час НЕ Ви е удобно да проследите курса, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате в периода 10-13 май 2020г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

  Курсът Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС) ще представи в детайли как може да създавате тестове (с отворен и затворен отговор), контролни и класни работи чрез платформите Google-формуляри и Forms на MS Teams. Това са платформи, които МОН препоръчва на българските учители да ползват при работата си. По време на обучението ще бъдат представени, както основните функции, така и по-специфичните възможности на двата продукта.

По време на обучението на тема "Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС)" ще се представят:

- всички бутони и менюта на платформите;

- възможностите на платформата за създаване на: тестове, контролни и класни работи;

- опции за разбъркване на въпросите и отговорите, така че всеки ученик да има различна подредба на въпросите и възможните отговори в своя тест/контролно;

- опция за автоматична проверка на теста/контролното и поставяне на автоматична оценка на работата;

- вмъкване на снимки, математически формули и други в приложенията Google-формуляри и Forms на MS Teams;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците.

   ЦЕНА:

Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС) - 0 лв./участник, защото курсът е напълно БЕЗПЛАТЕН.

  ВКЛЮЧВАНЕ В ОБУЧЕНИЕТО:

Може да се възползвате от БЕЗПЛАТНИЯ курс като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА), най-късно до 08.05.2021г., включително. 

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

RATING:
0,00 BGN

SEND REVIEW

Cerificate Example

REVIEWS

SIMILAR COURSES