Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams

Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams

20/09/2020

   Уважаеми Дами и Господа,

   Скъпи Колеги,

Поради големия интерес към курса Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams, в който до момента са се включили над 1700 Учители от цялата страна (на  2 октомври 2020г. в онлайн обучението се включиха около 700 Педагози, а при присъствените курсове в учебните заведения, в цялата страна, още над 1000 Учители), то екипът на отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ има удоволствието да Ви представи нова дата - 16 ОКТОМВРИ 2020г.

Експертите на отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ проучиха в детайли платформата MS Teams, заедно с всичките й приложения за Учители, и бихме желали да Ви поканим на онлайн курса

Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams

   Платформата MS Teams за Учители е препоръчана от МОН при дистанционно/онлайн обучение, и включва в себе си редица специфични приложения, които българските Педагози трябва да познават добре, за да използват пълноценно продукта.

   Курсът Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams ще се проведе в живо предаване, в реално време, на 16 октомври 2020г. /петък/ от 14:00 до 18:00 часаАко в посочения ден и час НЕ Ви е удобно да проследите курса, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате в периода 17-23 октомври 2020г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

  Курсът Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams ще представи в детайли продукта Teams, който МОН е предоставил за ползване на българските Учители, с включените в продукта функции и възможности. По време на обучението ще бъде представена, както основната информация (всички иконки, формиране на екипи, групи, видеочат, файлове и т.н.), така и по-специфичните възможности на продукта (водене едновременно на няколко видео-конферентни връзки, разработване и оценка на тестове, бележник и др.).

По време на обучението на тема "Всичко (в детайли) за платформата Microsoft Teams" ще се представят:

- всички бутони и менюта на програмата;

- възможностите на платформата за: чат, видеовръзка, създаване на екипи (класове, групи), споделяне на файлове и др.;

- създаване и управления на събития, заглушаване на ученици, които пречат на видеовръзката и управление на няколко видеовръзки едновременно (преподаване в няколко класа, при заместване и слети паралелки) ;

- създаване и оценяване на тестове и задачи (Assignments & Gradesс) с Microsoft Teams, включително и с графики;

- използване на приложението Forms;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- ако желаете, то може да Ви бъде издаден сертификат за завършен курс на тема Работа с платформата Microsoft Teams, който сертификат ще получите на Вашия email.

 

   ДАРЕНИЕ-СУМА:

Разходите направени от Вас за включване в обученията се приемат като ДАРЕНИЕ към Фондация КУЗМАНОВ за оперативното й обезпечаване и функциониране.
Ако Вие ни дарите 29 лв., то ще Ви включим безплатно в курса.

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в живото предаване ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email. 

Записът ще може да гледате в продължение на 7 дни (17 - 23 октомври 2020г.). 

Сертификатът/сертификатите ще Ви бъдат изпратени на Вашия email, откъдето може да го разпечатате и приложите във Вашето Портфолио на Учителя.

 

   ЗАЯВКА:

Молим да заявите Вашето участие (брой участници и други изисквания) най-късно до 14.10.2020г., като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата „ЗАЯВКА“).

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучението, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
29,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ