ПОПИТАЙ д-р К на 27.09.2020г.

ПОПИТАЙ д-р К на 27.09.2020г.

22/09/2020
Категория: ЗА РОДИТЕЛИ

   Скъпи Приятели,

   Експертите на Фондация КУЗМАНОВ стартират БЕЗПЛАТНА поредица от онлайн срещи Попитай д-р К* посветени на различни теми: възпитанието на децата, любовните отношения с Вашия партньор, правилното общуване с приятели и близки, успешното поведение по време на интервю за работа и други.

Първото онлайн събитие е посветено на най-ценното Ви - общуването и възпитанието на Вашите деца.
Включването в онлайн предаването е напълно БЕЗПЛАТНО и АНОНИМНО (имената на хората, които са задали въпроси НЯМА да се съобщават).

Нашите доктори, психолози, терапевти и експерти в областта на комуникациите ще прегледат внимателно и подробно всички получени въпроси, и на 27.09.2020г. /неделя/, от 16:00 до 17:00 часа, наш представител - водещ на живото предаване ще отговори на предварително поставените въпроси от Вас.
И така до полунощ на 26.09.2020г. може да изпращате ВАШИТЕ ВЪПРОСИ свързани с: възпитаните на децата, общуването с тях, налагането на правила, правилната комуникация родител-дете и родител-тийнейджър и др.

Въпросите си може да задавате чрез:
- изпращане на email на следния електронен адрес foundationkuzmanov@gmail.com ;
- чрез изпращане на лично съобщение на тук, във Фейсбук, до "Обучителни курсове";
- може да зададете въпроса си и като коментар под поста във Фейсбук страницата ни, ако не се притеснявате.

Курсът на 27.09.2020г., където водещият ще даде отговор и насоки на Вашите въпроси, ще се излъчи НА ЖИВО във Фейсбук страницата "Обучителни курсове". Затова е ВАЖНО да ХАРЕСАТЕ страницата (натиснете бутона харесвам), за да получите известие, когато стартира живото предване (само живо предаване, без запис).

Ето и линк към Фейсбук страницата ни "Обучителни курсове" - FB (кликнете върху думата FB).

*Д-р К е обобщително име на всички експерти, които работят във Фондация КУЗМАНОВ. Това са: доктори, психолози, терапевти и лектори по комуникация.

Ваши,
Д-р К
(екипът на Фондация КУЗМАНОВ)

 
РЕЙТИНГ:
1,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ