БЕЗПЛАТЕН КУРС на тема "Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС)"

БЕЗПЛАТЕН КУРС на тема "Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС)"

23/04/2021

Уважаеми Учители,

Отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ по традиция подкрепя българските Педагози и работи за качествено образование в България.

Бихме желали да Ви помогнем при процеса и на оценяване знанията и уменията на учениците, при обучението от разстояние в електронна среда (ОРЕС). Затова Ви каним и на БЕЗПЛАТНИЯ ни курс Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС), който ще се проведе в живо предаване, в реално време, на 9 май 2021г. /неделя/ от 14:00 до 18:00 часа. Ако в посочения ден и час НЕ Ви е удобно да проследите курса, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате в периода 10-13 май 2020г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

  Курсът Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС) ще представи в детайли как може да създавате тестове (с отворен и затворен отговор), контролни и класни работи чрез платформите Google-формуляри и Forms на MS Teams. Това са платформи, които МОН препоръчва на българските учители да ползват при работата си. По време на обучението ще бъдат представени, както основните функции, така и по-специфичните възможности на двата продукта.

По време на обучението на тема "Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС)" ще се представят:

- всички бутони и менюта на платформите;

- възможностите на платформата за създаване на: тестове, контролни и класни работи;

- опции за разбъркване на въпросите и отговорите, така че всеки ученик да има различна подредба на въпросите и възможните отговори в своя тест/контролно;

- опция за автоматична проверка на теста/контролното и поставяне на автоматична оценка на работата;

- вмъкване на снимки, математически формули и други в приложенията Google-формуляри и Forms на MS Teams;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците.

   ЦЕНА:

Оценяване знанията на учениците при обучение от разстояние в електронна среда (ОРЕС) - 0 лв./участник, защото курсът е напълно БЕЗПЛАТЕН.

  ВКЛЮЧВАНЕ В ОБУЧЕНИЕТО:

Може да се възползвате от БЕЗПЛАТНИЯ курс като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА), най-късно до 08.05.2021г., включително. 

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

При натискане на бутона ЗАЯВКА Ви се съгласявате с Условията за ползване на сайта на Фондация КУЗМАНОВ.

След като направите регистрация за включване в обучение, Вие ще получите email с допълнителна информация (писмото с допълнителната информация ще получите до 12 часа).

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
0,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ