10 години Фондация КУЗМАНОВ - 10 ИЗНЕНАДИ
-18%

10 години Фондация КУЗМАНОВ - 10 ИЗНЕНАДИ

11/06/2020

Скъпи Приятели, 

   На 1 ноември 2020г. Фондация КУЗМАНОВ отбелязва своя юбилей - 10 ГОДИНИ.  10 години дейности, инициативи и проекти реализирани в мащаби и по начин за първи път в България.

Едни от най-отличителните наши събития до момента са:

- поредицата Национални Педагогически конференции, като само на последния такъв форум взеха участие над 270 Учители от цялата страна;

- през есента на 2016г. се проведе първият по рода си, а и все още един от най-големите уебинари в България на тема "Портфолио на Учителя", в който се включиха над 5 000 участника от цялата страна;

- издадени ПЕТ Сборника с добри Педагогически практики и ЕДИН наръчник за Родителите;

- представяне на образователните системи на: Австрия, Германия, Русия, Турция, Ирландия и САЩ;

- провеждане на поредица семинари в цялата страна посветени на Агресията и методите за преодоляването й;

- кампании "Учител на годината"и "Приз Просветител на българското образование";

- реализирани партньорства с няколко общини, университет, медии и други организации;

- дейности, инициативи и кампании като: "Старите школа", "Театро, моля, театро", "Усмихни се - 1 и 2", АФО "Аутсайдерите", проект "Българско даскало", "BFQ-2", "Voices Angelorum", "Националната академия за директори" и т.н..

   До 1 ноември 2020г. екипът на Фондация КУЗМАНОВ ще предоставя 10 различни дейности и инициативи за своите над 40 000 Приятели от България и света.

  Позволете ни да Ви представим Подарък № 1

 Тазгодишната юбилейна Национална Педагогическа конференция, осма поред, ще се проведе в периода 30 октомври - 1 ноември 2020г., в традиционния ни за това събитие хотел Casa Karina в гр. Банско.

Форумът ще Ви представи, както познатия до момента формат, така и нови изненади - ПРЕДСТАВЯНИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ!

Официалната покана за VIII Национална Педагогическа конференция, 30 октомври - 1 ноември 2020г., ще бъде публикувана през месец септември 2020г. при такса участие 109лв.. Нашият Подарък № 1 е за всички наши приятели, които са вземали участие поне в едно предишно издание на Националната Педагогическа конференция ИЛИ поне в два обучителни курса на отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ.

И така, ако

- сте участвали поне в една от предходните Национални Педагогически конференции

ИЛИ

- сте участвали поне в две обучения (присъствени или онлайн) организирани от Фондация КУЗМАНОВ,

то Вие може да се включите в този грандиозен, магически форум, с изненади ПРЕДСТАВЯНИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ, при такса 89лв., а НЕ 109лв.

За, да се възползвате от тази преференциална такса - 89 лв., вместо 109лв., то трябва да отговаряте на поне едно от горните условия (да сте участвали в предишно издание на конференцията ИЛИ поне две наши обучения), да попълните заявка до 30.06.2020г. и да преведете таксата от 49 лв., а останалите 40 лв. може да внесете на по-късен етап или направо на форума. 

В тазгодишното издание на конференцията ще ограничим бройката на участниците до 240, за да може всички да бъдат в един хотел и на всеки участник да отделим нужното внимание и изненади.

Офертата е насочена предимно към участници, които сами финансират участието си във форума, т.е. сами заплащат таксата си участие, а НЕ чрез учебно заведение.

Разходите направени от Вас за включване в конференцията се приемат като ДАРЕНИЕ към Фондация КУЗМАНОВ за оперативното й обезпечаване и функциониране.

И така, ако Вие ни направите ДАРЕНИЕ от 89 лв., то ние ще Ви включим БЕЗПЛАТНО в предстоящата магия наречена VIII Национална Педагогическа конференция. Дори НЕ е нужно сега да внасяте цялата такса от 89 лв., може да внесете и САМО 49 лв., а останалите 40 лв. през месец октомври 2020г..

Ако от дадено учебно заведение желаят да се възползват от подаръка, то молим да се свържат с нас по телефона за допълнителна информация.

Заявка подайте оттук - ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА)

След като подадете Вашата заявка, то Вие ще получите email с допълнителна информация. 

Подарък № 2 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 3 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 4 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 5 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 6 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 7 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 8 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 9 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Подарък № 10 - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

РЕЙТИНГ:
109,00 лв.
89,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ