10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ

10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ

13/09/2020

   Уважаеми Дами и Господа,

   Скъпи Колеги,

Поради многобройните запитвания и значителния интерес, отдел "Образование и култура" на Фондация КУЗМАНОВ, ще повтори курса

10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ

   В предходните курсове посветени на Стратегията на учебните заведения, проведени през месец май 2020г. и в периода 11-13 септември 2020г., взеха участие десетки директори, зам. директори, главни учители и педагози от цялата страна.

   Курсът 10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ ще се проведе в живо предаване, в реално време, на 18 септември 2020г. /петък/ от 14:00 до 18:00 часаАко в посочения ден и час НЕ Ви е удобно да проследите курса, то Вие ще получите запис на живото предаване, който ще може да гледате в периода 18-20 септември 2020г.. Така ще може да прегледа отново важните за Вас моменти, от уюта и сигурността на дома си.

   ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕТО:

  Курсът 10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ ще представи десет важни акцента при изготвянето на стратегията на учебното заведение (ДГ, училище, ЦПЛР, РЦПППО и други образователни институции). Информацията в курса ще бъде изцяло практически насочена, подкрепена с примери и илюстрирана с примерни документи. Нашите експерти са подпомогнали десетки учебни заведения при разработването на техните стратегии, затова добре знаем кои елементи от стратегията и плана за действие към нея затрудняват учебните заведения и къде се допускат грешки.

По време на обучението на тема "10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ" ще се представят:

- основните елементи и раздели на стратегията на учебното заведение/образователната институция;

- как правилно трябва да бъдат вписани: мисията, визията, целите, задачите, отговорниците, източниците на финансиране и другите елементи в стратегията;

- планът за действие към стратегията - няколко думи и за него;

- кой, кога и как приема и утвърждава стратегията, и планът към нея, на учебното заведение;

- разглеждане на реални стратегии на учебни заведения, с цел обсъждане на най-често допусканите грешки;

- възможност за задаване на въпроси от страна на участниците;

- сертификат за завършен курс 10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ.

 

   ЦЕНА:

10 КЛЮЧОВИ АКЦЕНТА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА СТРАТЕГИЯТА НА УЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ - 29 лв./участник

 Вие може да заплатите сумата от 29лв. по банков път (този метод е задължителен, когато се нуждаете от фактура) ИЛИ на каса на Easy Pay.

 

   ДОСТАВКА:

   Информация как да се включите в живите предавания и записите на курсовете, ще Ви бъде изпратена на регистрирания от Вас email.

На Вашия email ще Ви бъде изпратен и сертификатът, който може да разпечатате и приложите във Вашето Портфолио на Учителя.

 

   ЗАЯВКА:

Молим да заявите Вашето участие (брой участници, данни за фактура и други изисквания) най-късно до 17.09.2020г., като попълните ЗАЯВКА (кликнете върху думата „ЗАЯВКА“).

НЕИЗПОЛЗВАЙТЕ бутона КУПИ, който е под новината, а линка ЗАЯВКА (кликнете върху думата ЗАЯВКА).

След като направите регистрация за включване в обучението, то Вие ще получите email с допълнителна информация.

Ние сме експерти в провеждането на обучения - насладете се на качествено обучение от професионалисти!

РЕЙТИНГ:
29,00 лв.

ИЗПРАТИ ОТЗИВ

Cerificate Example

ОТЗИВИ

ПОДОБНИ КУРСОВЕ